Автор Тема: Промени 05.03.2018 - Граничен патрул и оспорвани провинции.  (Прочетена 4081 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен HeroicDev

• Game Designer
  • *
  • Публикации: 119
    • Профил
Подобрили сме някои от фукционалностите на модула Граничен патрул (оспорваните провинции). Модула е в играта от отдавна, но до момента не беше особено лесен за разбиране и използване, затова решихме да го подобрим.

Подобренията са следните:
  • Всяка оспорвана провинция сега има Награден фонд, в който се трупа награда от злато. Когато една фракция спечели зоната, златото натрупано във въпросния фонд се разпределя между гилдийте допринесли за победата, пропорционално на приноса им.
  • Когато играчите получават злато в дадена провинция, било то от изпълнени задачи или победени врагове, част от него се дупликира в наградния фонд.
  • Полученото злато от всяка гилдия е базирано на събраните от нейните играчи точки, като част от всички точки за фракцията. Гилдовите точки са сумата от точките на играчите.
  • Играчите получават точки когато победят в битка от типа Граничен патрул (тоест тази която се достъпва от замъка в оспорени провинции). Десетте играчи с най-много точки ще получат титла, носеща големи бонуси за периода на следващия Граничен патрул, тоест 3 дни и половина.
  • Топ 10 получават +10% Жизнени точки в провинцията.
  • Топ 4 получават +10% Жизенени точки и +10% към всички атрибути (Сила, Ловкост и тн.)
  • Най-добрият играч получава предишните два бонуса плюс 10% към щетите на оръжието си.
  • Този бонус е активен за три дни и половина, докато тече следващото оспорване на провинциите.
  • Това е страхотна награда за всеки който иска увеличи шансовете си да спечели битки срещу силни опоненти в специфичната провинция.
Точките за всяка победа в различните рундове са както следва:
  • Рунд 1 - 2 точки за всяка победа
  • Рунд 2 - 3 точки
  • Рунд 3 - 4 точки
  • Рунд 4 - 5 точки
  • Рунд 5 - 6 точки
  • Рунд 6 - 7 точки
  • Рунд 7 - 8 точки

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
  • Публикации: 278
    • Профил
какво ще кажете за бонус към репутацията от изпълнени дневни задачи за топ 10 играчи ?примерно 20%

Неактивен HeroicDev

• Game Designer
  • *
    • Профил
Ще се обмисли. Мерси за предложението!

Неактивен EndIsNear

• Категория 3
  • Публикации: 132
    • Профил
Този бонус стаква ли се ? Т.е. ако някой е на 1во място в 8те зони ще го има ли 8 пъти ?

Неактивен HeroicDev

• Game Designer
  • *
    • Профил
Здравей,
Не, бонусите са ограничени до провинцията в която са спечелени.
Поздрави!

Неактивен EndIsNear

• Категория 3
    • Профил
Нещо стана с оспорваните зони и се бием с много слаби противници (тоест сигурни 20 победи).

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
    • Профил
Часовника който отбелязва края на състезанието показва 96ч а трябва да са  12

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
Противниците са ок, но нещо наистина се скапа (в сравнение с другите рундове) и не пуска всички 20 битки.
Случи се в Друнар с AfterShock. Сетът противници беше съвсем различен от останалите, както и с двама по-малко.
« Последна редакция: Май 06, 2018, 11:52:38 am от Pith_New_Era »
ДД

Неактивен GLADIATOR

• Категория 4
  • Публикации: 322
    • Профил
и на мен пуска само слаби противници. аз съм 37 а ми ги дава само 30

Неактивен EndIsNear

• Категория 3
    • Профил
Противниците са ок, но нещо наистина се скапа (в сравнение с другите рундове) и не пуска всички 20 битки.
Случи се в Друнар с AfterShock. Сетът противници беше съвсем различен от останалите, както и с двама по-малко.
Това се случва ако "Няма повече противници"... не знам как точно става :)

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
Да, случваше се много често преди. Сега мислех, че ще е по-различно. И затова чат-пат се падаха и по-леки противници. Но явно пак не достигат. По неразбираеми за мен причини, защото се случи само с един герой.
ДД

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
Това, което забелязах, е, че генерира сетове от по 20 противника (40 общо за деня, различни), които са абсолютно еднакви за всички оспорвани провинции с дадена фамилия. Дори редът на поява е еднакъв. Тоест ако ти се падне по-силен - нямаш избор, освен да го предизвикаш. Но в Друнар за единия от героите ми този сет се наруши днес, започна да пуска значително по-силни противници (точно както преди промените) и приключи на 18/20.
ДД

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
    • Профил
    • DDdaiku
За съжаление, бонуси от оспорваните провинции няма вече. Имаше петнадесетина минутки преди опресняването. От 00:00 до около 00:15.
ДД

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
    • Профил
Вече ми пуска противници който мога да ги бия соло .Бонуси няма

Неактивен vexalliaX

• Категория 4
    • Профил
Днеска ми даде да проведа само 13 битки в Тъмногория. По този начин си много прецакан за новите титли. Трябва винаги да има 20 битки