Абе тая игра на принципа играй, дигай за да те бият онези които не играят и не дигат.
Как е възможно такова безобразие и такава пародия на онлайн игра 2 пъти съм писал се във формата на ирония по тактичен и майтапчиски начин ама вече се чудя има ли смисал да играя. Вярно хубава е като замисъл, ама пък никакъв баланс просто не знам и за да не кажете глей го тоя само вика ще ви изложа фактите.
Статистика и умения на противника след битката!
Статистика и умения на моя герой след битката!
Мале, мале, мале че е чудо, че е баланс имам с 25 ловкост повече от неговата ловкост и 156 ловкост повече от неговата точност според мене шанса му за удар на това дередже е някаде към 0,01 % айде максимум 1% да е. Шанса му за критичен не го знам от къде е като оръжието му не дава критичен може да е от вътрешна концентрация както и да е не е важен той. Чудя се сега с тези 200 броня дето има повече от мен ли бяха причината - хубава работа е са ще сложа с 200 броня повече от всички герои 3-та категория и ще ги мажа като пастет на филия!!!
Вие не го знаете тоя номер нали ?
И аз не знаех, че с 1 точност и 132 ловкост биеш герой с 157 ловкост и 93 точност Хи-хи-хи егати статистиката има повече успешни от мен разочарован съм!!!
Отбор 2 е победител!
Статистика на битката за ToNgOis:
Успешни/Атаки:
15/69Общо нанесени щети: 1773.3225
Критични удари: 4
Статистика на битката за ***:
Успешни/Атаки:
17/77Общо нанесени щети: 1326.8408333333
Критични удари: 0
---------------------------------------------------
Отбор Отбор
Име: ToNgOis