изчел съм половината секция тук, и въпреки, че научих много се обърках до известна степен. ще използвам тази тема да задам няколко доуточняващи въпроса, благодаря за помощта предварително плюсовете се подразбират, много сте любезни въпрос за ловец:
като цяло ми изглежда добре, но няма залп - това намалява ли фатално ползата от него?
въпрос за мистик:
в трета си мъкнат мистик-лечител, макс Инт и по 3 на майсторство с и лекуване; като че ли вършеше добра работа. сега на два пъти ми попаднаха двама подобни, само че с по 4 съответно, без никакви други умения - е, безполезни ли са без майсторство с тояга напромер? засега ги подминах, ама да знам.
и един по-общ въпрос:
досега вървях с четирима пазители и един лечител, в момента съм свиреп войн, възможно е да респекна на пазител в зависимост от това какво оръжие 39-то ниво си намеря. подозирам, че има по-подходяща комбинация от класове за спътници на войн (така, че уменията ни да се допълват) - и ще се радвам ако споделите своя опит; например: да си взема ли двама ловци или преследвачи със стелт, за да "скъсявам" дистанцията, или четири нагрухани пазителя с жизненост, провокация и майсторства се справят по-добре независимо от главния герой?
благодаря предварително