Сега малко по спокойно ще драсна защо не трябва да се въвежда промяната с ножовете според мен..Като първо - играта с един нож се обезсмисля тотално - или два или нула..Доста хора играят и ще трябва да дадат по 50 диаманта за преразпределение..Оттук нататък само позитиви за стрелците и само негативи за останалите..Стрелец съм , критикъвам когато режете типа герой , но не мога да си мълча и като му давате тотално предимство..С ножовете , които са при мен/ а те не са най добрите възможни/ ще натръпам около 1000 точност и ловкост..Пораженията ми сумарно ще са около 1400-1500 максимално..Щанса ми за критичен при воините ще е 50% задължително..За 15 рунда ще вкарвам по груби сметки 3-4 критични ..Демк поражения от около 3000 х3 или х4...При мистиците нещата са малко по различни , но пак не са цветущи..Там ловкостта е голяма , но жизнеността и броните са малки..Демек и 1 критикъл там ще ми свърши работа..Или 1 и малко..За 15 рунда само от отвръщането или засадата ще го вкарамТова е моето виждане по въпроса - дава се огромно предимство на стрелеца ако се оставят така нещата..Стрелец съм , добре е за мен , но няма да е честно спрямо другите..Може би пак трябва да се помисли върху тази промяна преди да се въведе..