Изпълнявам приключението "Всички стихии на живота" категория 5. Героя ми обаче е категория 6. От по ранни стъпки в приключението забелязах, че щом изпълня конкретна стъпка състояща се от убиване на бос в мултистепенна зона, зоната се заключва защото героя ми е по - високо ниво от конкретната зона. Направих един опит с доста интересен резултат - маркирах многостепенната зона като място за мигновено пристигане(орден на пътешественика) още преди да съм минал стъпката от приключението. Изпълних стъпката и зоната се заключи, но само при пътуване по нормалния начин. Ако я избера обаче от менюто за бързо пристигане влизам безпроблемно. Изпълних я още 1-2 пъти заради експеримента и нямах никакви проблеми. Предполагам че е бъг някакъв. Героя ми е LordDooM - свят 2, зоната е "Номадските казарми" в "Пустинята на отчаянието". В менюто за мигновенно пътуване съм я записал като - "hh". Интересно ми е по правилата ли е, за да си я фармя зоната или не. Да не излезе че съм експлоатирал бъг и после да ми заключат акаунта.