Преди време писах,но тогава нищо не беше некви си 15 предмета.Вече съм на 45 предмета без епик.Този чук свършва вече и няма и няма епик.Не мога разбера просто как е възможно това.При 22% шанс за епик и нищо да не излезне.Да не говорим че за тея пъти поне вече 7-8 пъти ми излиза само обикновен предмет при положение че имам 88% шанс за рядък поне.Направо не мога си го обясня вече.На този чук му останаха още 12 опита и съм сигурен че няма излезне нищо и от тях.Толкова милиони вече дадох за ресурси за диаманти още няколко милиона.Вече златото свършвам почти и от тея 45 предмета от секи съм на загуба.
Нека някои от екипа провери вече кво става с процентите за изработка това просто не е реално.
6-7 обикновени предмета при 88% за рядък да излезнат,после повечето редки и от време на време некви легендарни.Да не говорим че имах серии с по 5-6 предмета без легендарни дори.И като си погледнех последните 5 изработени предмета и като видях 3 редки и 2 обикновени лошо му ставаше
.
И колко чука трябва да изхабя за да ми падне един епик?И не ми казвайте че е до късмет щото такъв късмет няма
.
Акаунта ми е Ivolver, свят 2.