Местим веднага темата
Във тази тема визирам предимно новите комплекти от оръжия и бижута.След оглеждане на старите и новите комплекти ми направи впечатление че в категория 6 липсват комплеките от два пръстена и амулет и са заменени със доста по анемичните и да не казвам слаби комплекти на оръжие +2 пръстена и амулет.
Давам веднага пример за сравнение и тъй като нямам база в к6 сравненията ще ги направим в к5:
Тояга + 2 Пръстена + Амулет
Ученията на Шангри Ла
Бонуси:
При 2 събрани предмета: +12 Интелект
При 3 събрани предмета: +12 Блок, +16 Интелект
Цял комплект: +16 Блок, +24 Интелект, +24 Ловкост
Инсигнията на степния генерал
Бонуси:
При 2 предмета: +10 Ловкост, +10 Точност, +200 Дух
Цял комплект: +45 Ловкост, +45 Точност, +500 Дух
Така тук още на пръв поглед се вижда че Илия хич няма да е на кирия ако избере новия комплект да не говорим за допълнителните бонуси които могат да му дадат една наистина
добра тояга к5.
Втори пример ще дадем за воин:
Двурък меч + 2 Пръстена + Амулет
Призивът на краля
Бонуси:
При 2 събрани предмета: +16 Жизненост
При 3 събрани предмета: +24 Жизненост, +16 Точност
Цял комплект: +16 Блок, +24 Точност, +36 Жизненост
Господството на бехемота
Бонуси:
При 2 предмета: +10 Сила, +10 Точност, +300 Здраве
Цял комплект: +45 Сила, +45 Точност, +700 Здраве
Тук също спокойно се налага по-горното мнение, със господството на бехемота и
със епичен Несломимия или даже и какъвто и да е друг меч за две ръце съм доста
по на далавера - тоя 16 блок ще ми излезе през носа.А да не споменаваме факта че
Господството на бехемота и Инсигнаията на степния генерал са от 3 части и новите от
4
Така че господа екип на играта малко дискусион да си направим тука, каква е причината за
премахването на комплектите от два пръстена и амулет, за к6??
И сега да се спрем на недомислицата комплекти от две оръжия и бижу като много по логично е да бъдат от две оръжия и колан, и така ще могат да се комбинират със останалите комплекти от рода на Комлекта на базилиска със Инсигнията на степния генерал и да кажем със комплект за две ками или две ножки или Гордостта на импереца със Господството на бехемота и с два едноръки меча и прочие.