eми в мюстото за въпроси докладвах за бъг и ме насочиха насам ааа ето и същността ще цитирам :
""""""""""""""""kiksos [20] Пазител [БЪГ] 09:28 30-09-10
еми нямам регистратция в форума 1 Отговори
kiksos [20] Пазител [БЪГ] 16:30 29-09-10 днескъшен проблем 1 Отговори извинете бих искал да докладвам за нередност срързана с липка на информащия ---- не мога да махам предмети от гироя нито да мърдам нищо в ранцата така и в къщата също и да гледам характеристиките на предмитштите нито в аукциона нито в магацините..... повтарям проблема излеза днес когато влязох за пръв път и също така много ме затруднява и ако може да бъде управен скоро благодаря ви!
))) Re: днескъшен проблем 16:53 29-09-10 Пишете във форума Слаб Перфектен не моете ли да ми влезета в акаунта да видите проглема ne e nito ot brauzara nito ot fla6pleara !
Re: еми нямам регистратция в форума 14:42 30-09-10
Не,на въпросите от задай въпрос отговарят герои от играта,админите или модераторите може да намерите във форума.
Слаб Перфектен
Скриване детайли """""""""""""""""""""""
ето това е и само да ве кажа че преди да ви пиша и преди да докладвам за бъг съм преинсталирал PC то и фраш плаъра и пробвам от 2та браузъра сдно и също а и отгоре на това имам 2ри акаунт който знам че е позволено да имаш където сичко е "пушка" (работи)!
Еми ще се надявам да се вгледате малко по обстойно защото така не може да се играе hah ne vijdal jalto