0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Щях да напиша нещо, но не искам да спамя в темата ти.Предполагам тази публикация е универсална.
Ми попринцип трябва да е така защото всъщност вие се биете едновременно но за да може да ти го визуализира ви показва един какви и колко удари е направил и след това и другия но всъщност се млатите по едно и също време ... но в твоя случай като се загледах не би трябвало да е така ... очевидно стрелеца има много по нисък обсег от теб и не би трябвало след като си го натрепал преди той да стигне да стреля по теб да те удари.... Това можеби е проблем и трябва да се погледне от екипа - От друга страна гледай пълният доклад че както вече разбрах тая визуализация не става за нищо и не показва абсолютно нищо вярно такаче може всъщност този удар който е направил да не се е състоял... Както беше моя случай в който показва че съм вцепенил някой а всъщност не съм
за битката с пиратите ли говорим,защото в единствената дето се вижда не го убиват даже не успяват да го ударят.но да 2ма стрелци удрят по него след като са убити,обсег 2 обаче,което означава че им е в обсег.