Поздравления за екипа [!]
Хора,знам,че не ви е било никак лесно и ви е коствало много усилия.
Имате моите поздравления ЗА ЗАМИСЪЛА!
Това там... втвърдяване на кожата,що не го прекръстите на "игнориране на болката" например?
Кавото и да се опитвам да направя,няма как да и втвърдя кожата... осве ако не се жалея с гипс примерно
От друга страна преди мнооого години се натровихме със сестрата с някакви кюфтета.Като ми забиха иглата помня,че подскочих буквално,а тя-нищо,все едно са и дали бонбонка.Като се съсредотчиш и болката не ти влияе толкова... но koja да се втвърдява...
Ама айде,то това да е проблема :Д
Другто което е,питам аз и разпитвам за това умение"зверукротител" дето сте го сложили в "как да играем"
Почвам да си мисля,че само аз виждам такова нещо :Д никoй нищо не знае,никoй нищо не казва...
Отон,ще съм ти лично благодарен,ако кажеш нещо по въпроса
Поздравления и за "глада за точки" и за точките за събиране на ресурс и изработка на предмет!
Идеята... не е лоша !
Реализацията обаче е съвсем друго нещо [!]
Има една игра-убеден съм,че я знаете-камък ножица хартия. Там камък бие ножица,ножица бие хартия,хартия бие камък.
Има и една друга игра,много други игри... да вземем за пример Хероес of M & М ,или модерната Дефенд of the ancients (ДОТА). Там всеки може да бие всеки (и в двете игри ) .Двама човека заочнали по съвсем еднакъв начин могат да направят така,че да не ти мине през ум,че в началото са били еднакви.Дори 100,че и повече човека,започнали еднакво може да постигнат 100 или повече различни развтия.
Направете така,че един воин да може да се развие така,че да съсипва войните,но да може да се развие и така,че войните него да съсипват,ама той само лекичко да се усмихне под мустак,когато види мистик (примерно) след което да му каже "дращи,пич,ще си поиграем ли малко?"
Нека ние можем да решаваме кой клас да бием и от кой да падаме,как да се сециализираме,говоря за наистина тясна специализация,не за тези от 15ниво.
Момчета и момичета от екипа,превърнете тази игра от камък ножица хартия във... във ИМПЕРИЯЛХЕРО!
Спорна работа и дано късметът ви хване да постигнете епична изработка на замисъла [!]
И дано като стане,шефа ви даде барем 1 ден платен отпуск от него
ПП: та какво за зверoукротителя :Д