Възможно е една битка да приключи и в първия рунд. Но визуализацийте не показват коректно и не трябва да им се доверяваш. За съжаление няма къде да видиш подробен доклад. Такива не се съхраняват.
Благодаря за отговора!
Да, ясно е, че е възможно да приключи в първия рунд, но не би трябвало да е преди дори един от моите наемници или героят ми да са ударили изобщо. А понеже мен ме нападат за плячка, изобщо нямам достъпо до доклада, за да видя какво всъщност става. Трябва да го издиря къде е и да го нападна аз, за да мога поне да видя с какво толкова ме превъзхожда, макар че и така долу-горе имам представа - петима ловци с критичен удар и залп плюс сериозни оръжия почти не ми дават шанс да мръдна. Бандичка, специално създадена не да напредва в играта, а за плячка. Е, и това е част от играта.
Човек има избор - да се опитва да събере подходящи наемници, да похарчи сума ти кредити за тях и оборудването им и да дебне хиената или пък да си кара напред в играта. Щом не мога да видя какво става, карам към шеста категория и това е.
Между другото, как се напада герой в някой от градовете в червените провинции? Когато цъкна върху иконката с аватара горе в дясно, ми отваря профила на героя, а на арената се виждат само тези, които са влезли там. В бойните зони си има таб "Герои", но в града не го откривам.