Ама аз не съм казвал, че програмистите не са наблюдателни. Напротив, доколкото знам в ИО не се кандидатсва с проекти и т.н, а с това кой ще разреши най-много от случаите на инспектор Стрезов за определено време. Обаче, както вече отбелязах, те са си лошковци (всеки човек със задълбочени познания по програмиране и развита наблюдателност е лошко). И много държат на това човек сам да казва кой му е акаунтът. Всъщност, и дядо Коледа е много наблюдателен и знае кои деца слушат и кои са били лошави (като програмистите- те са лошковци). Обаче като му пишеш писмо, накрая си слагаш и името, а не чакаш по почерка да те познае кой си, нали?
Както и да е, поне се подлъга да разкриеш ключовата частица от загадката:
Primary Account: saadina
Realm: 2
Slave Account: saadina
Realm: 3
Приблизително време: 15:30
И, с тази разкрита тайна пред мен, нека направя своето предположение какво може да е станало: направил си си въпросния акаунт в свят 3, прехвърлил си му диаманти, но предвид обстоятелствата и крайната цел, не ти е било енергийно изгодно да хабиш време за активация (т.е
нямало е потвърждение на ел.пощата при изпращане на диамантите към него). Реално, вторият акаунт е останал в състояние на квазигерой (полугерой). Тъй като си го ползвал с цел прехвърляне на диаманти (непряко ползване на услуга), ще разглеждаме само свойствата му свързани с проводимостта. Т.е вместо "герой" ти си целял да създадеш "проводник". Значи става въпрос по-скоро за един "полупроводник". Обаче тогава (близо 15:30 вчера) е било доста студено. А какво знаем за зависимостта на проводимостта от температурата при полупроводниците?