не мога да разбера какъв е смисълът да трябва да правиш превъзходни предмети даваш толкова много точки и пари и накрая взиамш награда 4000 злато и 2000 опит
не разбирам кое е и забавното
винаги си чета прикюченията с интерес и с интерес вода битките от дадена стъпка, единствено тези занаятчийски мисии като стигна до тях и изгубвам напълно желаение да я мина
наградите са под всякаква критика от тези приключения единствено при босовете дава награда златото и опита са нищо
днес за мисията вече 7 точки ползвам и не излиза тая превъзходна броня, нормално без чук съм няма да го хабя за 4000 злато награда
вземето да увеличите нагадрите при приключения и мисии от таверната (а от там не съм взимал мисия от категория 1 преди да разбера че няма смисъл от тях)
То има ли някой който да е взимал мисия от таверната изобщо, увеличете малко наградите и всички с кеф ще си ковеме по цел ден за 2 превъзходни предмета и ще си взимам мисии от таверната
Ще вземе ли някой да изпълни мисия от таверната направете 5 обикновенан кожена броня и получете 2000 злато само 1 лека кожа струва толкова на вас ви трябват 25
Все пак мисля, че това е забавната част от играта, а не да се ковът на моментална изработка предмети защото ни мързи да чакаме и да изхвърляме лошите епици, че са тъпи и да се сърдиме че боса не ни е пуснал 4 епика 3 легенди и 6 неща от комплект а само половината от изброeното и то спадащи към "тъпите" предмети
Мисля, че не само аз, а и други хора биха си играли мисии от таверната ако даваха награди, не става въпрос за диаманти или някакви добри предмети, а просто за сума, която да ти плати разноските по битката или изработката на предмет, да остане малко и за теб и някакъв опит
Съмнявам се, че някой ще ми обърне внимание, но тайно се надявам