Откакто взех да пробвам новите приключния в шеста,най вече тва последното с епичния чук стъпка седма,забелязвам,че наемниците ми не струват нищо сравнение с мобовете
Та идеята е да се върнат някои умения които са били премахнати в близкото минало от играта,а именно свирепия воин наемник да има умение боен вик,пазителя лидерство,светлия с божествената благословия и тъмния с проклятието от ада и т.н.Защото в момента наемниците в шеста са десетократно по скъпи от пета,а на практика не струват нито лев повече.И да си дойда на мисълта за седма стъпка от по горе споменатото приключение със наемник свиреп воин с боен вик + тъмен маг с отровен облак ще му сваля ловкоста до толкова,че да имам някакъв шанс да го убия преди да се развърти с въртележка с по 4к на удар и да ми троши стрелците като солети
Не може моба да има всичко което му трябва,а ние да седим и да гледаме как ни трепе като мухи.Само за сведение ще кажа,че го пробвах над 15 пъти с различни наемници и оръжия,резултата беше почти винаги един и същ с трагичен край за мен
Та вземете им сложете на тия наемници в шеста и седма по някое допълнително умение от горе споменатите,та белкем си избият надниците,щото тия 15 опита ми струват над 20 000 000 кеш и е доста подтискащо и демотиваращо
Очаквам и други коментари по темата.Балагодаря за вниманието.