0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Аз също развивам моя стрелец по този начин, щетите ми са 37-75 и допълнително имам бонус критичен удар +12%. Много съм доволен, ловкоста на стрелеца в повечето случаи го спасява от удари. Купих си две ками 3 категория, едната с + критичен, другата с + блок, но нещо ме спира. От няколко места във форума споменаха, че трябва да станеш поне 40 ниво за да си правиш такива експерименти.
За да получиш право да се биеш с 2 оръжия, мисля че трябва да имаш максимум точки в майсторство със 4 вида оръжия. Това преди 40 ниво не може да бъде постигнато.
Вече имам майсторство с къс меч и - колкото да е странно - с боздуган на максимум. Имам точка и в Майсторство с щит. Остава по-лесното да си взема една хаста и метателни ножове и да придобия 400 точки майсторство. С много наемници ще се развивам бавно, но едва ли ще изпълня изискванията преди 30 ниво. Язък за камите. Щях да бъда като малък нинджа с тези допълнителни 20% ловкост и точност и като бяла лястовица сред мнозинството Призрачни преследвачи, въоръжени до един с хаста и щит.
Мисля че бъркаш майсторството с оръжие - като стрелец нямаш умение с къс меч
Явно съм объркал термините. Мислех че имате в предвид показател: убийства с дадено оръжие. Както казах показателите за боздуган и къс меч -стрелеца може да борави с тези оръжия - са на максимум: 400. А вие сте говорили за уменията на героя.
Трябва да имаш и майсторство с щит също така (което е странно- реално май няма да ползваме щит, след като и двете ръце имаме по една кама или къс меч).