Здравейте.
Имам герой Ловец,категория 3.Навсякъде по форума чета,че умението ЗАЛП е много важно да се развива.Истината е ,че преглеждайки докладите си се оказва,че героят ми е много по ефективен с изключено такова.Имам предвид,че да,наистина сумарно нанасям повече шети,но огънят е разпръснат и на края на първия рунд (при обсег 6 и съответно 6 залпа) всички от противниците са живи.Ако умението е изключено почити всеки път успявам по време на обсега да смъкна поне един противник,понякога се случва и два.Така когато започне 2-рия рунд се бия срещу по малко противници,шанса респективно да изберат за цел героя е по малък,а и наемниците ми имат по малко цели.
На практика битката завършва с по малко загуби,ако не ползвам ЗАЛП
.
Играя с арбалет,пораженията са 106.3-202.3,Точноста е 157,Критичен и Орлово са на макс,както и прецизност и майсторство с арбалет според категорията.Имам и от арбалета ЗАСАДА 2.Въпроса ми е какво не слагам в сметката,и трябва ли да развивам това умение или доста по-нужното според мен УНИЩОЖИТЕЛ.От скоро играя и не всичко ми е ясно.Винаги приемам съвети на аванта,благодаря