Хайде едно последно разяснение и стига толкова .
Специалното ниво гарантира 25% бонус към базовите атрибути на изработеното оръжие.
Първо - бонусът се дава задължително на атрибутите, които ще се появят в изработеното от вас оръжие.
Това са онези атрибути които се генерират при изработката, те се увеличават с 25%. Онези които са си включени в рецептата се добавят към тези, които са ви генерирани и увеличени вече с бонуса.
Няма как да се бутат показателите от рецептата те са еднакви за всички. В противен случай ще се получи голямо разминаване в стойностите на предмет със и предмет без бонус. Както и самите вие казахте по-горе колко гилдии според вас могат да си позволят този бонус. Ефекта от този бонус е:
-правите менте, с бонуса става добро.
-правите добро, с бонуса става уникат.
С две думи подобрява качеството на изработените от вас предмети.
Второ - бонусът увеличава единствено атрибутивните точки(сила,жизненост,ловкост,точност,интелект)
Блок,критичен,%,броня.поражения и други такива атрибути не се увеличават. Тук е момента да кажа че според мен това не е правилно. Независимите атрибути трябва да са само пораженията на оръжията и бронята. В сегашната ситуация 25% на оръжията е нищо. Като начало от оръжието се изисква да има добри показатели на крит,блок,мин.макс и т.н. а показатели като сила,интелект пък било то и увеличени са малко желани. Дори и увеличени тези атрибури няма да нарушат баланса само ще осмислят инвестицията в тази сграда.
Трето - питайте. Предполагам, че никои от вас не си дава парите за нещо без да знае предварително какво купува. Има хора които са го направили и вече знаят. Изчислявайте! Сигурен съм че във всеки по-сериозен гилд,който може да си позволи инвестицията, има поне един човек като мен който да смята подобни неща. Ако хванете стъпката на увеличение в първите 2-3 нива на която и да е сграда лесно можете да хванете прогресията и да си изчислите крайната цена.
Прогнозирайте и планирайте! Дерзайте и Успех!