1.Предлагам атрибутите да се подобряват чрез злато. Примерната цена може да е нивото на атрибута +1. Така героите ще са по-мощни и съотвеотно по-конкуретно способни на босовете.
2.Битките на плячка също като тези на предизвикателство да не взимат точки за действие. Така ще има повече стимули за битки между героите.
3.За победителите в битки между герои независмо плячка или предизвикателството да има опит.
Виждам ,че си играл гладиатус
1-ако атрибутите на героите могат да се увеличават няма ли всеки да си прави по 5-6 героя с ,които да налива злато и ресурси в главния ,също така и ще е много трудно да се балансира защото винаги ще се намерят наляти говеда като в подобни игри на гладиатус съм виждал 5-6 ниво(включително и аз) със статуси еквивалентни на 40то.Ще трябва и всеки моб да се направи по-силен ,за да бъде равностоен на налятите типове ,но си правиш сметка ,че има хора ,които имат 1 герой и играят само с него и така това ще е в тяхна вреда.
2-ако това стане ще има хора ,които по цял ден фармят ,след като проведенето предизвикателство не взима нито живот ,нито здраве и дух ,схващате на къде бия .Ще трябва дуелите да взимат здраве и дух
3-това е игра в ,която можеш да се развиваш само чрез вдигане на нива и затова според мен не трябва да се взима опит от страничните на основната линия на историята действия