Аз лично не можах да го намеря, но...
1- водача на някоя от 2те гилдии трябва да прати покана за присъединяване , това може да стане като дадеш на статистика графа ''гилдии'', в последната група '' дипломация '' има ръчичка, която се използва за покана на дадена гилдия, ако тази ръчичка я няма , може да има няколко причини, дадената гилдия която кани друга гилдия , не може да побере членовете на поканената гилдия.
2- Главната гилдия притежава максимално развитите си постове, примерно 3 поста във Фалар , Етерния и Тъмногория , а гилдията която каните има максимална възможност за развитие на 1 пост , който се намира в Бариерата, та когато се съединят 2те гилдии максималния им брой няма да е 15+5, а ще е се запази най-развитото ниво на проучвания взети от 2те гилдии, тоест 15 което Ви дава възможност да ползвате 3 поста, а не 4, затова искам да обясня вероятността това да се окаже 1 от проблемите при съединяването, решението е да разрушите 1 от постовете.
златото и диамантите в хазната се събират и новата гилдия може да разполага с тях.
ниво на проучваме на щаба за броя на членовете е така: 5 човека , можете да строите 1 пост, и така със всяко развито ниво можете да строите по още 1 пост
10-2
15-3.... т.н.
Това са проблемите които аз съм срещал.