Възможно е да е просто грешка при визуализацията, но все пак...
Свят две, герой Marveliki. Проблем- убит наемник се преражда преди следващата битка в многостепенна зона.
От известно време насам се опитвам да мина Ледената брадва, понеже героят е незавидно облечен- кротичко си чакам след като загубя 24 часа, за да ми презареди магазина за колби за дух и мана. Отивам днес, започвам да се бия в многостепенната като мислено повтарям "още един критичен" , защото ми трябва чудо, за да мина стъпката.
Ето го и него.
Днес качих 4-та категория с друг герой и можех спокойно да го екипирам с наградната кама, която ми е обещана ако мина Ледената брадва с Марвелики.
По някое време дадох на цялото парти да изпие по 1 атрибутна отвара!
Следващата битка най-грижливо обличаният ми наемник dmgdealer (Боби, благодаря ти за ножката, не съм забравил жеста, братле!) умира. Умира бе. Любимец ми е, на него разчитам, а гадовете го пребиха по средата на многостепенната.
Тъкмо изричам на ум нещо, което няма да напиша тук, готвя се да върна партито обратно в града и гледам... ПРЕД ВСИЧКИ НАЕМНИЦИ ИМАМ ОТМЕТКА ЗА ВЛИЗАНЕ В БИТКА.
Помислям си още нещо, което няма да напиша тук и си казвам- аха, иска рефреш... Рефрешвам!
ЖИВ Е БЕ!
"Добре де, ще цъкна "битка" да видя какво ще стане"
Пича не само, че беше жив, ами и вкарваше критични! Пък е и жена.
Остава последна битка с боса, неговата... кожа долна.
*Критичен, критичен, критичен...*
Брадвата загина. Марвелики оживя.
Викам си- визуализацията е сгрешена. После гледам- наемника хаби мана за засада, умира и за следващата битка е жив и... НА ПЪЛНА МАНА.
Озовал съм се в града, рефрешвам и... Героя+ двата оцелели наемника СА НА ПЪЛНА КРЪВ И МАНА след битката.
Нямам мистик, не ползвам лилави колби, битката ще оставя в последни битки под номер 3 (и 2) през следващата седмица.
Днес минавам Тиер 4 с един герой, минавам си приключението с наградна кама с другия герой, докладвам... интересен проблем във форума и същевременно се изфуквам с късмета си
А някои казват, че молитвите не помагат