Мога да ти дам обяснение на част от въпросите ,но не на всички.И аз съм задавал някои подобни въпроси и накрая се убедих,че действителноста няма нищо общо с реалноста.
1.Блока се влияе от силата на противниковия играч-в случая имаме войн и мистик,атрибутните точки на война са наблъскани на сила и жизненост,а на мистика на ловкост и интелект,от там по голямата сила на война и съответно по големият блок
2.Има значение кой кого предизвиква,атакуващия по дефиниция май има предимство-/пробвай с 2ма равностойни играчи ,като втория път размени атакуващия/
3.При разликата между твоята ловкост и неговата точност влиза правилото за 25% успеваемост на удър
4.Защо не си вкарал критичен при 45% шанс и аз нямам обяснение,ако както казват шанса е зар и няма памет,ти си хвърлил 15 пъти кофти зарове,друг е въпроса че 45% са си 45% и много разбирачи ще ти обяснят че тия 45% са за "н" на брой рундове и при изработките е така,нищо че рудновете са ограничени до 100,а чуковете са с по 50 удъра
Извода е че нормалната логика тук не играе и екипа прави каквото му изнася,нормалното е че пари трябва да се прават,да се дават диямантчета за екипировка,оръжия и платените екстри,без тях все едно играеш друга игра,вярвай ми пробвал съм