И ето, че пак си идваме на думата от вчера.
В пукнатината- 250 опит, при Чарли- 50 опит. Това при 9 ниво.
Драги хора от екипа, даже и в рулетката освен червено и черно има и зелено.
СЛОЖЕТЕ НИ НЕЩО МЕЖДИННО, за да може всеки да си ходи според силата. Още повече, че в началото има зони, в които даже не съм погледнал какво има. За момента в началните нива от категорията има излишък от зони, които остават непосетени, а в края на категорията хората се чудят коя от двете злини ще им е по-малка. Дали при Чарли, за което ще им трябват 3 дни да минат категорията или в пукнатината, която е небалансирана в досадния смисъл на думата.
Чуйте обратната връзка в буквите ми.
При обсъждането на самата пукнатина ще съобщя, че имам 10-15 повалени жълтурковци в нея (което ми коства 49 диаманта и 4400 злато).
Първа битка- 3 бели противници 9 ниво. Ами- окей, три бивши бели противници.
На втората битка 1 жълтурко 12 ниво (колегата Митбул проплаква от флетчъра, ама от главореза направо... спира да те боли главата) и трима стрелци с по 26 щета и обхват, с който да те набучат преди да ги стигнеш.
Еми разликата в тези противници е просто болезнена. Направо фатална!
И като се случи една битка с такива приятелчета, а ако си късметлия може и срещу 2 жълтурчета в 1 парти, не ти остава нищо друго, освен тихо и кротко да изчакаш да минат трите часа и да си стискаш пръсти.
Но това не би било чак толкова зле, ако не беше другият проблем.
В живота ме набиват, като умен човек взимам поука, отивам на фитнес, изучавам карате и след време съм готов.
В играта- стоиш и се молиш. Не можеш да се подобриш. Не можеш да си произведеш по-добри предмети, не можеш да ги купиш от магазина, защото там просто не се предлагат достатъчно добри, които да ти позволяват поне да мечтаеш, че може да биеш жълтичката гадинка с 3 нива над теб. Не може дори да ти се падне дроп, заради същата тази жълта гадинка, но дори и да успееш да пребориш нещо, което да ти даде различен от две колби кръв и една-мана дроп, полученият предмет просто няма да е със силата да се справи с въпросния жълт флетчър, главорез или там каквото и да е.
Можеш само безсилно да подвиеш опашка и да чакаш трите часа да минат с надеждата, че отвъд тричасовият хоризонт те чака нещо по-добро. И ако изкараш 3 победи преди да дойде следващия жълт (12) може да се почувстваш като герой