1) Tier 2 - 2. категория
2)Да. Рецептите дават изработка на предмет с определено ниво.
3)Ами недей де, кой те кара! А) Такъв ми е куеста- не си длъжна да го минаваш, ако искаш да го минеш, обаче, ще ковеш. 5-10 бройки не са много, аз се успокоявам с мисълта, че е по-добре да ковеш, отколкото да ти го наковат. Б)Рецептата ми е базова за десето ниво - Остави я тогава настрани, А) купи си 7 рецепти за подсилен дъбов щит 19 ниво, вдигни с тяхна помощ 300 точки (ползвай чукове, платени със злато). Защо щитове? За да прибереш малко парици. Защо 300 точки? За да ти стане по-хубава ризницата. Б) Купи си рецепта за ризница 15 ниво, направи си я синя и си я носи с гордост.
4) А) В T1 няма занаят, няма аукцион, в занаята почваш директно от втори клас. Б) Тя дори и водата иска водород и кислород за направа.
5) Чук като иконка на занаяти, чук за наддаване, чук за оръжейник, чук за майстор на брони, чук като тип оръжие, боен чук като тип оръжие, чук на някои от табелките по сградите... Направо ми идват идеи за реклама на играта, но ще се въздържа да ги напиша, да не ми дадат почивка за неприлично поведение.
Въпроси за занаят са добре дошли при мен. Дали ще си отидат, обаче е друг въпрос