За подобен надпис е необходимо сравнение между текущата и вече научените рецепти.
Ако правилно съм разбрал отговорът в темата, където се питаше защо не се стакват еднакви рецепти- подобно сравнение не е по силите на системата. Няма как да се сравни купуваната рецепта с изучените.
Въпросът е нужно ли е да възприемаме рецептите като албумче със стикери за децата? Да се стремим да сложим и последната лепенка?
Не стои ли по-напред критерия дали смятаме рецептата за значима? Ако видя рецепта за алебарда с бонус ловкост и минимални поражения- просто ще я подмина. Ако пък ми се падне рецепта за инструмент с базов процент 15- даже да имам 10 такива- пак бих я взел.
Тъй като разделът е препоръки- бих искал да обърна внимание върху листа с рецептите.
За момента този елемент е значително под средното ниво на играта като цяло.
50 броя рецепти (които са малко число) , всяка от тях някакви дребни букви и цифри, които се размиват и мержелеят пред очите. Мъка е да намериш точно тази, която търсиш. А ако са над 50- неудоволствието е гарантирано.
Едно групиране според класификация или още по-добре- един по-сериозен филтър биха били полезни.
Допълнително ругатни към механиката се печелят и от факта, че след всяко ново отваряне те връща най-горе в листа и се повтаря търсенето.
Особено отвратителна е ситуацията, в която си на 199 точки опит в професията. Ако ще и да се самозапалиш
повече от ЕДИН предмет наведнъж не можеш да изработиш. Последният път ми отне 57 изработки за превъзходна. 57 пъти пускане на изработка 1 по 1, всяка от които по минута и 20 секунди. И тъй като автоматично те пуска най отгоре в листата с рецептите- 57 издирвания на една и съща рецепта (Има и рецепти с 1000 здравина- бъг от деня на пускането на занаята) сред още 49 подобни на нея. Това си е възпитание в мазохизъм.
Във всеки случай това беше обратна връзка от първа ръка.