За да не стават недоразумения- у мен грее вътрешно желание да подкрепя финансово играта. Или дори необходимост. Защо? Защото високо ценя работата на екипа най-вече в лицето на стартиралите, обмислилите и изработващите проекта. И виждам два разумни начина да покажа това. Единият е като им напиша "браво" във форума, другият е като закупя диаманти.
Работата е в това, че няма пакет, който да съответства на представите ми.
А) За мен би било много по-допустимо да дам 10 пъти по 10 долара, отколкото 27 наведнъж. Поради именно онази мисловна преграда, онова тихо гласче, което се обажда : прахосник, ти си недостоен човек, как може да даваш пари за такива работи, ще гориш в ада... и други такива ограничения.
Б) Аз съм човек, свикнал да живее с малко. Трябват ми 10 бадема, за да се нахраня следобед, не купувам 10 килограма за да си имам занапред. Да речем, че се нуждая от 13 диаманта за ресет на точки. Няма да купя 1300- просто не съответства на нуждите ми (ще изчакам да го рестартна)
Така де, предполагам и на вас като ви се допие кола отивате и си взимате бутилка, не поръчвате цяла цистерна.
Тъй или иначе аз съм само единична бройка, пък екипът трябва да мисли и за другите 10 милиона, които ще играят играта след година... Ако пуснете и по-малък пакет- добре , ако не пуснете- пак добре. Животът ни е даден, за да му се радваме