Автор Тема: Специализация  (Прочетена 1834 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 506
    • Профил
Специализация
« -: Юли 30, 2015, 07:10:31 pm »
Добре де...

1-ва стъпка убий 100 прилеп - да не мислите, че играчите помнят къде и в коя провинция има прилепи?
2-ра стъпка - убий планински вълк - отново същото.

Не е ли доста тъпо измислено това. Напишете в един текст, планински вълк има в тази, тази и тази провинция, за да не се лутам из картата като муха без глава. Доста ви е unfriendly играта, а това никак, ама никак не е приятно.

>:(

Неактивен helllfire

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 808
    • Профил
Re: Специализация
« Отговор #1 -: Юли 30, 2015, 07:21:16 pm »
То намирането сякаш не е толкова трудно колкото изпълнението. Тегаво ще е защото вместо клас прилеп ти иска конкретно бесен прилеп. С вълка изглежда още по-зле защото помня тоя се появеваше по един-два през битка най-много. Ще отиде месец май изпълнението. Ако бях 35-то щях да вдигна десет нива докато специализирам. Иначе приключението изглежда добре като замисъл. Може и на мен да ми убягва нещо.

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 506
    • Профил
« Отговор #2 -: Юли 30, 2015, 07:30:57 pm »
Не знам човек. На мен ми изглежда супер затормозяващо. Някак си се губи приятната част от цялото това търсене. ОК ще отвориш нови умения, но някой нов играч като види, че 5 дена не може да премине стъпка 1, сигурно ще си каже, че може да мине и без това приключение. Пак повтарям прекалено unfriendly е. Първо ги търсиш, после ги намираш, но ги биеш в продължение на няколко дни (както вметна колегата). Сигурен съм, че може да измислите много по приятен и достъпен за всички вариант.

Няколко предложения:

1) Многостепни зони с възходяща градация на сложността с всяка следваща стъпка
2) Биене на видове, а не на конкретен вредител
3) Някаква сигнализация къде ги има тези гадинки, ако разбира се остане така

Както и да е, мисля че голяма част от играчите се обединяваме около мнението, че моментната ситуация не е от най-удачните и ако не се внесъм промени можеби чак след месец ще има герои (освен тези които вече са изпълнили приключението), които да добутат да специализация и то с цената на много нерви.

Неактивен helllfire

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 808
    • Профил
« Отговор #3 -: Юли 30, 2015, 07:40:59 pm »
То ние сме ясни, но виж това с новаците не го помислих. Те ще забравят, че изпълняват нещо. То сега като прегледах зоните и по клас да са подредени пак ще отиде седмица ама поне няма да е месец.

Неактивен magic1

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 235
    • Профил
« Отговор #4 -: Ноември 06, 2015, 04:40:40 pm »
Има нужда от подобрение.
И аз се заплеснах играх, после се върнах в града на императорите и там се чудех какво да правя.
Според мен ако може куест за специализация да ти се качи най-отгоре над всички задачи и да се отличава с цвят или иконка ще е по-добре.
В много игри има така да не знаеш кое къде да биеш, в такива случаи човек търси по форуми или пита някой от гилдията... но все по рядко ...
Do your best, forget the rest!