- Да се направи логин с google , освен с face, особено важно за андроид, където си логнат по подразбиране в гугъл
- Да има къде да си смени човек паролата. Не намирам настройки в уеб да си сменям паролата. Има един голям бутон в дясно на екрана с иконка като зъбно колело, което е символ за настройкли, но то е обратна връзка (трябва да му смените иконката не е подходяща)
Кликвам на героя на аватара да видя там за настройки там има два таба "раница" и "умения" няма настройки таб
- Намерих още една иконка над задачите до аватара, но и там няма как да си сменя нищо , а само инфо за героя, иначе точно там му е мястото.
- Андроид - Като се опитвам иначе с някакви пароли ми дава, че няма такъв user magic1 , не че е грешна паролата
А тя е грешна, защото се регнах през фейсбук и сега дефакто нямам парола в IH , защото влизам през fb , но би следвало да ми каже грешна парола и дори ще е чудесно да извади някакво инфо по въпроса ако човек се е регнал през фейсбук, че пак трябва да ползва него за вход... защото някой като мен може да е забравил как точно се е регистрирал преди време и сега да се чуди и да се мае и да се опитва 1000 пъти да се логне в андроидската версия, но да няма там инсталиран фейсбук