Автор Тема: Нападения в опасни зони  (Прочетена 2130 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sharga

• Категория 5
  • Публикации: 576
    • Профил
    • Ел. поща
Нападения в опасни зони
« -: Февруари 15, 2016, 11:03:57 am »
Предлагам да има звуков сигнал ако някой бъде нападнат в опасна зона, за да може да се реагира навреме.

В момента се получава така че дори и да спечелиш първата битка от нападението, наранен и без дух те смилат след малко, ако не успеят и от втория път съответно има трети.

Друго предложение което може би със сигурност няма да се приеме, но все пак, е да не може да бъде нападнат същия играч в следващия един час в същата зона

едит:и ако може звука за нападението да се изключва/включва от друго място, различно от това за всички звуци, които в момента са мелодии, музика
« Последна редакция: Февруари 15, 2016, 11:09:20 am от sharga »

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
Re: Нападения в опасни зони
« Отговор #1 -: Февруари 15, 2016, 11:27:10 am »
Друго предложение което може би със сигурност няма да се приеме, но все пак, е да не може да бъде нападнат същия играч в следващия един час в същата зона
Това звучи много разумно само, ако нападателят изгуби битката и второто нападение касае същия нападател.
ДД

Неактивен helllfire

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 808
    • Профил
« Отговор #2 -: Февруари 15, 2016, 12:51:10 pm »
Аз отдавна искам да им предложа нещо ама все забравям. Ако след неуспешно нападение решиш да се върнеш пак и да повториш, нападаният герой ще е на максимално здраве и дух, ако има съответните колби за това в инвентара си. Иначе няма много смисъл както е в момента. Дори и да направиш оптимално парти ( това изисква доста време и диаманти) всеки с няколко парцала по себе си ще те събори за няколко битки. Идеята е да се защити инвестицията на тези хора а не да се объзмисля.

Неактивен GLADIATOR

• Категория 4
  • Публикации: 322
    • Профил
« Отговор #3 -: Февруари 15, 2016, 03:08:34 pm »
Също и когато те нападнат, да участва цялото ти парти, а не както е сега, участвалите в последната битка. Иначе цялото парти става задължително, независимо че и сам можеш да биеш в зоната. Не е редно така. Щом са с теб, значи трябва да се бият. Предполагам, че това е бъг и ще бъде оправен. После, стана цяла седмица, не ми дава да се бия в оспорваните, когато и да вляза в оспорвана се има таймер. Така е при 2 от героите ми

Неактивен sharga

• Категория 5
  • Публикации: 576
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #4 -: Февруари 15, 2016, 08:30:45 pm »
Това звучи много разумно само, ако нападателят изгуби битката и второто нападение касае същия нападател.

Точно това имам в предвид

Това с колбите също е добра идея