Автор Тема: ПвП  (Прочетена 5691 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
Re: ПвП
« Отговор #15 -: Февруари 22, 2016, 03:06:36 pm »
1. Смята че Питх прекали с тези си искания за спиранен на титлата и така нататък.
2. Искам да честитя на аснд че взе титлата, независимо от това че смятам че начина по който го направи не е почтен.
3. Мисля че трябва да се измислят някакви правила за героите които рестартират и конкретно тяхната позиция в ПвП.
4. Аура на възмездието в момента НЕ работи, ако работеше въпросния наменик трябваше да умре след втория удар който е 12 000 щети.
5. Въпросния наемник удря преди героя ми, при положение че моята инициатива е с 11 повече от него.
6. Пак за тоя наемник....... Има обсег 8 и удря ПРЕДИ героя ми който е с 10 обсег.
7. Не виждам как се достигат щети от 12 000 на удар със наемник, нужни са невъобразиво количество късмет и умения на ГЕРОЙ.
8. Относно това как питх е бил някой си докъто е бил с 5к бойна сила, това няма никакво значение. Бойната сила е просто цифри ,всичко е до комбинацията от умения и оръжия.
9. Това за Хаос въобще не искам да го коментирам..... пълна измислица

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 506
    • Профил
« Отговор #16 -: Февруари 22, 2016, 03:27:52 pm »
Чакай са, твоя Дабадас като вкарва по 12к щета навсякъде и сваля 6 човека още в обсег, това не е бъг така ли ?  :D

Доколкото е видно условията са еднакви за всички. Приемете, че човека се е нагодил по-подобна на вашата схема в една все още неработеща игра. Докато бяхте първи нищо не се коментираше за ПвП битките, но изведнъж да се спряло класирането, че загубихме бонуса.  :D *hihi* :D

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
« Отговор #17 -: Февруари 22, 2016, 03:34:11 pm »
Чакай са, твоя Дабадас като вкарва по 12к щета навсякъде и сваля 6 човека още в обсег, това не е бъг така ли ?  :D

Доколкото е видно условията са еднакви за всички. Приемете, че човека се е нагодил по-подобна на вашата схема в една все още неработеща игра. Докато бяхте първи нищо не се коментираше за ПвП битките, но изведнъж да се спряло класирането, че загубихме бонуса.  :D *hihi* :D

За жалост ще нароша добрия тон. Едно е герой да прави 30к щети в обсег, друго е наменик да го прави. Второто което е въобще не е бъгав залпа, има толкова начини да се спре, просто вас наистина ви мързи да го измислите. Дори хората вече го правят ама вие дори не можете да копирате както трябва.

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 506
    • Профил
« Отговор #18 -: Февруари 22, 2016, 03:50:48 pm »
Чакай сега, аз не претендирам за бъгавост на каквото и да е. Просто би ми се изгубило удоволствието от играта, ако трябва да следя всяко едно умение дали функционира и коя формула, колко шанс ми дава за еди кво си *hihi*.

Болна амбиция да съм първи, да държа титли или да парирам залпа на Дабадас нямам, дошъл съм да се забавлявам. Колкото до другото, поведението ви леко ме дразни - нито сте богоизбрани двамата, нито нищо друго, че постоянно да мрънкате за щяло и нещяло :)

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
« Отговор #19 -: Февруари 22, 2016, 03:52:47 pm »
Аз съм богоизбран. Защо реши, че не съм? :)
ДД

Неактивен krest

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2254
    • Профил
« Отговор #20 -: Февруари 22, 2016, 03:59:34 pm »
Pith предупредих вече веднъж.

Неактивен Xaoc

• Administrator
  • *
  • Публикации: 470
    • Профил
« Отговор #21 -: Февруари 23, 2016, 12:36:58 am »
Стига простотии...

Причината да съм в гилдия е за да мога да чета неподправени мнения - повечето хора в гилдията, всъщност не знаят, че съм от екипа. Допълнително ми е важно да видя как работи една голяма гилдия в сегашните правила. Ако видя, че нещо се експлоатира ще го променя в правилата - реално само в големи гилдии човек може да види истинските граници на геймплея. Не че има нужда да го казвам, но нямам никаква идея кой къде е в класацията и не това ме интересува в гилдията..

За битката - все още имаме проблеми с някои от уменията - драма е и не са лесни решенията. Скоро смятам, че ще успеем да балансираме 99% от тях на прилично ниво. (в момента имаме един такъв ефект на пеперудата, който не ни позволява да предвидим какво може да се случи като се активират някои от комбинациите (демек едно умение да активира второ, трето и т.н.), в момента решаваме него)

Имайте малко търпение, повярвайте ми - аз съм най-изнервен от всички, но някои неща просто не могат да станат по-бързо.