Няма масовост така е. Като награда легендарен ключ не звучи много атрактивно. Какво би дал той към момента 1-3 легендарни рецепти, 3-8 милиона злато или 300-900к опит. Еми мерси, ама първото мога да си го набавя от нелегендарно приключение, второто няма къде да го харча, а третото донякъде е полезно, но при мисълта, че не мисля да се рестартирам повече ми е доста ненужно. Под легендарно аз разбирам достъпно за всички, по-всяко време и с много висока трудност на задачите. Мога да ви дам като примери: много трудни противници или нещо изискващо да се докопаш до топ 10 в някое класиране. Това би раздвижило играта, като наградата да прави разлика между играч минал това приключение и друг, който не е успял. Например, след минаване на такова приключение играч Х, минал го да получи като награда (перманентно) +20% дроп на предмети или злато; или +20 атрибута перманентно към даден показател. Помислете и откъм изискуемост и откъм даване на награди.
Иначе ясно е, че не може да се угоди на всички, но една чуваемост на игарчите никак не е за пренебрегване. Възможно е и да спечелите - правите една анкета събирате feedback и виждате, какво би допаднало на голяма група от хора и го правите. В противен случай създавате нещо, което не е атрактивно - като пример ще ви дам оспорваните провинции - тествах два дена и ми писна, никакъв смисъл към тях. Поздрави