Автор Тема: Рецепти и занаят  (Прочетена 1957 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 506
    • Профил
Рецепти и занаят
« -: Април 24, 2016, 02:00:05 pm »
Мисля, че е крайно време и аз да го повдигна този въпрос.

Първо на кратко, какво наблюдавахме в последните месеци:

- намали се броя на точките, които дава занаята
- изчезнаха всякакви превъзходни и редки рецепти по магазините
- рецептите, които се дават от дроп, приключение и т.н. (дори и легендарни) са с показатели, които ти казват изхвърли ме на боклука
- струва ми се, че шансът, който се визуализира не отговаря на реалният - пример 90 броя оръжия пуснах вчера като само 2 легендарни (шанс на чука 10%).

Всичко това ме навежда на мисълта, че се опитвате да досъсипете и занаята и тук идва логичният въпрос защо. Ще се радвам да чуя отговор от ваша страна, а също и мнения и от другите играчи. Все пак занаята има не малко фенове, а вие се опитвате да ни откажете и от това. Първо пострада рестарта, виждам доста се оплакват и от сложността на приключенията (някой и аз не мога да мина, вече не се и опитвам), а от скоро и занаята ми се вижда по пострадал. Ич ми не е кеф, с всеки следващ ден се заседявам по-малко пред играта.  ;)

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
Re: Рецепти и занаят
« Отговор #1 -: Април 24, 2016, 02:04:16 pm »
Според мен, прекалено конкурентни неща има в магазините. От дроп - също. Това трябва да се промени със сигурност, за да се оживи пазара.
ДД

Неактивен sharga

• Категория 5
  • Публикации: 576
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: Април 24, 2016, 03:29:23 pm »
За занаята 90 бройки може и на късмет да е, но примерно мен друго ме дразни че дори обикновен играч не може да пусне повече от 10 предмета на аукциона, разбирам че трябва да има печалба от диаманти, но от други неща да се печели, така много се ограничава пазара, каквото произведа, не само че няма кой да го купи, ами аз и дори не мога да си предложа продукцията, след което всичко заминава на автомачтична разпродажба в магазина поради изтекъл срок. Хубаво наистина хората да си купуват диаманти, но няма нужда това да се прави за всяко едно нещо в играта, за пътуване, за аукцион, за бойните зони за ковчежетата. Един от най важните модули в играта за които може би всеки би дал реални пари това е занаята и да изработи нещо хубаво. Другите които се бият може би имат нещо в предвид свързано с битките. Идеята ми беше да не се спъва обикновения играч на всяка стъпка и със всичко и да го кара да се отказва. Да се помисли кое е най интересното и за кое всеки човек би дал наистина за да постигне нещо и да се радва повече без нерви а само удоволвствие и то да бъде с диаманти. Зa целта обаче първо трябва да се оправят критичните бъгове на битките, аукцион филтри, рецепти филтри, предизвикатествата са осакатени също, не може да нападаш всеки, уменията да работят наистина и както трябва, а това изисква много време и много тест

Неактивен lo11o

• Категория 5
  • Публикации: 705
    • Профил
« Отговор #3 -: Април 24, 2016, 03:41:33 pm »
 Да изисква време, трябват тестове, но защо нещо което не е готово е на пазара и с претенции да трупа средства, да влагаме пари в него. Давам пример със стадиона в града където живея, одобрен-финансиран-недовършен. Парите взети - стадион няма. Тук се получава същото, аз искам да си купя диаманти, да дам някой лев. Но няма за какво, не може всеки ден да се вдига трудността на нещо, което така или иначе е трудно, не може да намирам рецепти 16-17 ниво с по-добри показатели от тези 40+ ниво. Всичко е сбъркано, в един момент дадена зона ми дава 50 000 опит, в следващия същата дава около 25 000, ми не е правилно. Липсва баланса, липсва вниманието към всички играчи, явно е , че хората които комуникират с нас не могат да оправят всичко, но някой от горе иска само да лапа, не му се влага.

Неактивен asnd

• Категория 4
  • Публикации: 253
    • Профил
« Отговор #4 -: Април 24, 2016, 05:12:57 pm »
тая нова система при магазините, мен лично хич не ми харесва. сега виждам повече легендарни и епични рецепти отколкото превъзходни. да видиш рецепта за занаятчийски инструмент си е направо шестица от тотото. легендарните и епичните рецепти, в добрия случай, са със сила на синя рецепта отпреди промяната. добре си беше преди, имаш репутация-превъзходните и редките рецепти са сигурни. не ми е ясно какво пречи да се съчетаят двете положения, ако нямаш репутация да дава всякаква рядкост на рецептите, и ако имаш репутация да ти гарантира липсата на  рецепти без бонус.това за шанса при изработка не знам.дано да е в ред.много трудно може да се провери дали работи коректно, възможно е на 5 изработки да ти даде 3 легенди, а на деветдесет- две.