Автор Тема: прииключения  (Прочетена 2219 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен asnd

• Категория 4
  • Публикации: 253
    • Профил
прииключения
« -: Май 01, 2016, 08:28:13 am »
искам да попитам на кои нива(в категория 6) се отключват нови приключения. мой герой 3 нива вдигна без да му даде ново приключение. 53, 54 и 55. аз ли съм пропуснал или това е нормално?
то малко комично, картата бъкана с удивителни а приключения няма ??? неприятна работа е така, вдигнеш ниво, наблъскаш се с една камара точки за действие и се почва едно обикаляне по провинциите да търсиш приключение без да знаеш има ли няма ли.и тия удивителни, защо светят, след като не може играч да приеме приключението? няма ли да го оправите това?

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
Re: прииключения
« Отговор #1 -: Май 01, 2016, 09:16:54 am »
До 53-то са приключенията и по мое мнение също е леко маолумно това. В някои стъпки се иска да се бият противници които въобще не отговарят на възможностите на герои 51 до 53-то ниво. Не казвам че са невъзможни ли нещо такова, просто не си заслужават времето и ресурса който изискват.

Неактивен asnd

• Категория 4
  • Публикации: 253
    • Профил
« Отговор #2 -: Май 01, 2016, 09:41:13 am »
Цитат
До 53-то са приключенията и по мое мнение също е леко маолумно това. В някои стъпки се иска да се бият противници които въобще не отговарят на възможностите на герои 51 до 53-то ниво. Не казвам че са невъзможни ли нещо такова, просто не си заслужават времето и ресурса който изискват.
значи няма други приключения? спомням си преди имаше едно което даваше епичен арбалет, друго даваше епичен боздуган, имаше и други, сега такива не съм минавал. тези приключения няма ли ги? ако е така, хич не е хубаво. защо са ги махнали? да бяха ги оставили, щом им се свидят предметните награди, по една рецепта да бяха оставили и да си ги минем пак. преди рестарта си беше минал моя всички приключения, и сега ще ги мине всичките и пак няма да има достатъчно репутация да отключи легендарно приключение :( както и да е.това не е болка за умиране. лошото е че няма предизвикателство, само едно тъпо млатене

Неактивен Yolov

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 506
    • Профил
« Отговор #3 -: Май 01, 2016, 12:23:12 pm »
Цялата неразбория с к.6 се случва, защото се пусна много бързо и няма съдържание. В същото време няколко човека превъртяха играта по n на брой пъти и би било логично да се добави съдържание за к.6, която според мое мнение в момента е най-скучната от всички категории. На хартия легендраните приключения щяха да раздвижат нещата, но се оказа че е бил хвърлен ресурс отговарящ за под 5% от играчите, което от всякъде си е грешка.

Неактивен lo11o

• Категория 5
  • Публикации: 705
    • Профил
« Отговор #4 -: Май 01, 2016, 12:52:55 pm »
Че защо само Категория 6, преди малко се пробвах да бия многостепенна от Категория 3, не бях ходил доста време да се пробвам. От седмица-две майсторя за да стегна героя и наемници, то накрая се оказа, че това което съм направил е безмислено. Зоната е х2 на това което беше преди, стигам до 5-6 стъпка от 10 и това е , с каква цел всичко е направено толкова трудно ? Защо се налага за да биеш различни противници, да сменяш специализации, екипировки, наемници и т.н. ? Епа на 1вата версия добре си спомням, че не съм имал подобни проблеми, биех си с една група навсякъде.

Сега трябва да се откажа от хубавите инструменти и да вдигам нивата, да се надявам, че в Категория 4 ще успея да взема нещо все пак. Лошото е , че благодарение на гениалното мислене на тези които правят играта, може да се окаже, че като вдигна 30 ниво , вече е късно да си взема наградите...