Автор Тема: Наемници.  (Прочетена 1615 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ccbb

• Категория 2
  • **
  • Публикации: 98
    • Профил
    • Ел. поща
Наемници.
« -: Декември 22, 2017, 11:42:00 am »
След кратко разучаване изникнаха няколко въпроса. В момента е много лесно да си повиша "цвета" на наемката, а е почти невъзможно да вдигна нивото на една наемка до моето. За 40 ниво герой ще трябва да жертвам 4-5 наемки 40 ниво, за да вдигна 10 ниво наемка до 40. Според мен трябва да е точно обратното. Защо ли? За да може лесно да си подбираш желаната групичка от обикновенни наемки. Вече ако искаш да си гъзе с лилави, да трябва да изсипеш много злато, време и диаманти.
 Как един нов играч ще се сдобие с наемка с умения изискващи 35+? Единственият начин е да кара с обикновени наемки до 35 ниво и после да им дигне цвета с надеждата да се паднат добри умения. Ако ти се паднат кофти умния, трябва да си караш с тях докато рестартираш. Дори с диаманти, пак е много трудно да вдигнеш друга наемка до 35 ниво.
« Последна редакция: Декември 22, 2017, 11:43:49 am от ccbb »

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
Re: Наемници.
« Отговор #1 -: Декември 22, 2017, 11:01:14 pm »
Правилно, може би си забелязал как растат надници те им.... от обикновен с надница 140 злато до рядък 1600 злато, десетократно.

Ще е доста тегаво за старите играчи, за новите ще е убийствено, от 10 000 ново опитали, ако останат 2-ма ще е добре.
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен devniki

• Programmer
  • *
  • Публикации: 36
    • Профил
« Отговор #2 -: Декември 26, 2017, 12:31:42 pm »
Преди коледа променихме коефициента експириенс който се прехвърляше от старите наемници. Беше 20% сега е 100%.

Неактивен ccbb

• Категория 2
  • **
  • Публикации: 98
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #3 -: Януари 02, 2018, 08:31:24 pm »
Може ли да направите, когато жертвам примерно 50 ниво наемка за да направя произволна друга наемка 50 ниво, тя да може да се пада с напълно произволни умения. Врътнал съм поне 50 такива наемки и никога не ми се е падало умниета с +% атрубути. И друго, за обикновена наемка 2 умения на първо ниво ми се струват малко.