Вярно че има 100 теми по въпроса ,но никоя профилирана..Та да си кажа мнението:
1.Не знам с каква идея беше въведена , но резултата е следният - на пазара има 99% боклуци с нисък номинал.Приличните стоки са на изчезване съвсем..Пример - имам 10 хасти - 1 лилава , 4 жълти и 5 сини..Нормално е ограничен брой играчи да могат да си позволят лилавата и жълтите..Но без значение кои пускам ми взима 1000 злато на бройка и това с активиран орден..Естествено съм принуден да пускам скъпите , което пък ощетява играчите ,търсещи добро оръжие между 20 и 30 диаманта..
2.При въведената комисионна не беше отчетен факта ,че няма провинция 4 , а приходите от провинция 3 в злато при битки са меко казано смехотворни..
3.Получи се неравенство в търговията ,което за мен е абсолютно недопустимо - комисионната в злато да бъде фиксирана между 5 и 15% докато тази в диаманти да удря 100% / няма пак да се спирам на факта за безумната идея да взимаш 100% комисионна от стойността на нещо. Това само по себе си не подлежи на коментар..Нито на това да прибираш 100 те процента от 100 те процента преди да е извършена сделка/
Предложение: Фиксира се комисионна в зависимост от вида предмет - рядък 15% от стойността , легендарен 25% от стойността , епичен 50% от стойността..При пускане на офертата се взимат 50% от обявените стойности..При реализиране на сделката - останалите 50%..При липса на злато играча не получава диамантите си преди да го е доставил..