Все още итеми в категория 3 са с класа по добри от тези в 4-та категория а в предвид как се добиват някой руди и материли след половин година с това темпо може да видим някой епичен итем и в кат 4 за легерадни и дума да няма......... Всичко в 4-та категория рефрешва из магазините и които има късмет на високосна година и там излиза нещо добро
И след това кратко лирическо отклонение итемите в кат 3 е по изгодно да се правят понеже по добрите дето излязат се носят и в категория 4
Не е така, дай ми малко диаманти и злато и след максимум една седмица имаш първия епичен! Ако сега ми дадеш няколко стотин диаманта, ще ти "подаря" и на теб, стига да имам съответната рецепта, която пожелаеш
Казвам подаря, защото при сегашните условия ще струва хиляди... Може и много по-скоро да излезе, дори аз трябваше вече да съм извадил, но айде да не се изхвърлям... И все пак се очудвам че по-богатие все още нямат, все пак има такива които са се наяли къде с модераторски диаманти, къде с румънски... Аз примерно си бачкам само по 24 хода на ден и пак не мога да ги изхабя всичките, поради липсата на ресурс, който освен че имат кой да им го добива, също така се купува с диаманти. Отделно смятай още над 100-200 хода само от допълнителни, откакто е пусната 4-та и които пак се купуват с диаманти. Вярно че е малко и въпрос на късмет, но трябваше да има епични вече...
И това без да броим че доста хора имат запас от стомана, а други си имат епични брони още от преди, трети като мен вече са в пета категория, четвърти просто нямат достатъчно диаманти и при пети е комбинация от тези причини за да не могат да си дадат чак толкова зор... Но на теория трябваше да има вече