В международния е объркано 200т ще са нужни.
Изискванията за инструмента :
-Да е от категорията на играча или по-ниска.
-Да бъде за професията на играча(най-вероятно имената им ще бъдат променени-да е ясно)
-Да имате 200т в една от двете - основната или допълнителната професия в тази категория (в момента проверява само за основната- ще се оправи да проверява и втората професия)
п.п. щом ги изписва тези % предполагам ги смята така , пробвал съм с инструмент който не е за моята професия и като го кача дава % все едно няма инструмент. Свалиш ли го обаче ако нямаш 200т няма да може да го сложиш пак.
Извинете, не съм блондинка уж, но така и не разбрах...
Героят е 4-та категория, но в занаята 4-та категория няма 200 т.
Въпросният занаятчийски инструмент е 4-та категория.
Какво означава категорията на занаятчийският инструмент - категорията, която е героят, или категорията занаят?
Ако сега го сваля - ще мога ли да го екипирам отново?
"Важат" ли процентите за изработване на предмети в по-долните категории (2-ра и 3-та), в които имам над 200 т. в основната и съпътстващата професии?
Както героя така и предмета има категория ако не са в една и съща - няма как да екипирате инструмента, инструмента може и да е по-ниска категория , но не може да е по-висока категория от тази на героя Ви. Това едното ограничение.
В зан.категорията на инструмента трябва да имате 200т за да го ползвате(след промяната - независимо в коя от двете професии.)
Поставеният инструмент дава бонуси във всички категории.