Да съгласен съм с това което написа, но по същата логика костенурката не трябва да има поражение или ловкост. Тя е толкова бавна, че за да ми причини поражение трябва да чакам да падне върху мен. Трябва да се намали малко бронята. Не може един лъв 36-то ниво да има повече броня от един войн 36-то ниво колкото и да са му твърди мускулите. Все пак войнът е екипиран с тежки брони.
Коя е същата логика?
Аз Ви говоря за цифрово изражение на физическа сила и мощ.
А и всеки звяр притежава някакви средства за защита и за нападение, независимо дали той е хищник или тревопасен.
Това са грамадни животни, които, ако наистина не сте обучен и подготвен, могат да Ви убият с един удар.
Знаете ли, че шимпанзето е 7 пъти по-силно физически от човека? Независимо колко е силен и мускулест човекът и каква броня носи, той може лесно да бъде надвит и пребит до смърт от едно възрастно шимпанзе, което тежи колкото човека.
Горилата е 10 пъти по-силна от човека.
Какво да кажем за един 200 килограмов лъв... Колко време ще издържите 1в1 срещу него, носейки 40 килограмова броня и въоръжен с хладно оръжие?
Ако не го убиете с първия удар, сте мъртъв. Със сигурност.
А дори и да го уцелите, звярът е толкова свиреп и здрав, че дори и тежко ранен, достатъчно е веднъж да Ви цапне, за да Ви откъсне главата или да Ви изкорми.
Знаете, че когато е ранено или приклещено, животното се разярява още повече...