Имам регистрация в ИГ,но не съм много активен.Причината да вляза в този форум е че имам забрана за форума на ИО.Първо искам да поздравя Отон за добрата организация на форума,за добре поставените теми лепки и за подробните пояснения.
На второ място,но не и по значение се обръщам към всички участници във форума - Всеки който желае да подаде оплакване относно играта може да го направи на
info@kzp.bg или да посети сайта на КЗП
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=12&document_id=19 .
Аз лично съм възмутен от превилегиите давани на модераторите в правилата на форума и по-точно тези :
т.5
- Да забраним достъпа Ви до играта за неопределено време; и
"Администраторите и модераторите на форума запазват правото си да изтриват отделни потребители, съобщения или теми без предупреждение или аргументация."
Изхождайки от факта че създателя на играта е депутат,демократично избран от българския народ,при това от партия за която и аз гласувах,съм леко казано възмутен от тези правила.
Сигнализирал съм и Господари на Ефира за случая.Моля ако някой има други идеи към кого още може да се обърнем,за да се поправи тази несправедливост,нека пише.
Ако някои може да се свърже с г-н Добромир Димитров,нека го запознае със случая,може покрай работата му в парламента,да няма време и да незнае за случващото се във форума на ИО погазване на човешки права.
Надявам се че не съм нарушил с тези редове правилата на форума и темата ще остане.