Стигнах най-сетне 30 ти левел с моят пробит воин и сега не виждам какво мога да правя.
За 4та кат земите достатъчно се изговори, дори и при Скорпионите ме смазаха, явно трябва още точност но откъде, като няма достъпни читави предмети нито на Пазара нито можеш сам да си направиш, нито от дроп?
Култа още на първа битка ме пребиват, хем съм с 2200 живот.
Единственото място където има смисъл да бия е Равнините земи, дава към 1100 опит и към 500 парици.
Та моля кажете къде е най-добре да се фармят пари и рецепти примено, та барем направя след месец достатъчно че да си купя читаво оръжие? Има ли значение нивото на тварите които бия и нивото на рецептите дето пускат (примерно лв 22 пират може ли да пусне лв28 рецепта?)?
п.с. Защо воина е толкова куц бре хора??? Играта наистина е много добра и ми уплътнява времето на работа, че понякога и краде от другото, със страшен потенциал обаче има адски много недомислени неща особено относно уменията на героите като цяло. Особено за воина няма ли изгледи нещо да му подобрите, нещо с което да е равностоен на другите класове.