мисля че това си е сериозно бъгче относно живота... не знам как е при другите, н опри мен си е якия бъг и не смятам, че е редно да го има въобще... така значе става дума за това, че като му сложа на моя герой отвара за жизненост живата се покачва, но после не намалява и постоянно се вдига максимума който мога да достигна... бъга си е сериозен, защото ако му направя 10к живот преди да дигна левел той си става напрактика почти безсмъртен... другите отвари за сила, ловкост и точност като им свърши времетраеното (5 битки) си махат ефекта, а за жизненост остава и така се трупа неоснователно живот ... 116 жизненост имам към момента, а героя достига максимално ниво 2430 живот и май ще продължава да се покачва, защото смятам да му слагам още отварки...само за дух не знма как е... нека някой админ да направи проверка, че си е сериозен бъг това, поне според мен
ако трябва да му дам паролата да влиза да играе, навремето в ИО имах такув слувай с Отон и всичко стана наред
п.п.: дано този път да ми се обърне внимание, а не като темата за избършващия герой...