Снощи пратих героя ми да работи в таверната... Имах 13 (фатални явно) голд!!!
Току що влизам...
Пускам атака към едно от местата в Равнината на надеждата - и вместо очаквания надпис "Не може да се сбиете, защото в момента работите" (или нещо в този смисъл беше) - героя ми тръгна на битка!!! Рекох си - явно не работи в момента....
Сетих се за текста в "Премиум" (цитирам с Копи/Пейст):
ПРЕМИУМ:
...
6. Можете да изпращате героя да работи в Таверната за 24 или 48 часа.
7. При прекратяване на работата получавате злато за изработеното до момента.
...
Поглеждам аз - гледам имам 21 хода...Което значи че съм "работил" 21 часа, тъй като снощи когато го пратих в таверната нямах ходове!!! ...
По спомен от часовете по математика в 3-ти клас 21 по 10 е 210 ... Да не би аз да греша нещо??? ТОЧНО ТОЛКОВА ГОЛД МАЙ ТРЯБВАШЕ ДА ИМАМ!!!...
ДА, АМА НЕ!!! ИМАМ СИ СЪЩИТЕ 13 ГОЛД!!! А снощи пишеше - работите за 480 голд...Изкарани до момента - 0 голд ... Да, ама това в първата минута от началото на работата, тоест 1 минута след като почнах да работя и десетина секунди преди да цъкна "изход"...
Явно както за 1 минута, така и за цели 21 часа - все съм си изкарал НУЛА ГОЛД!!!
Срамота!!! А се скъсах от БАЧ! .... при това и нощна смяна бях, и сутрешна, и обедна, и следобедна .... Мани мани...
Къде са ми парите които честно си изкарах с редовен трудов договор, при това регистриран и в НАП???
ЧАКАМ МНОГО СПЕШЕН ОТГОВОР ОТ (за мен) НЕВЕРОЯТНО КОМПЕТЕНТНАТА И СПРАВЕДЛИВА АДМИНИСТРАЦИЯ!!! ... Като казах "администрация" - та се сещам... КАКВО СТАНА МЕЖДУВПРОЧЕМ ПО ПРЕДИШНИЯ МИ ПРОБЛЕМ??? КОЕ ОТ НЕЩАТА
НЕ ОПРАВИХТЕ