Поради факта,че рядко се правят арени,тъй като малко хора обръщат внимание на този аспект от играта и тъй като трябва да стоиш в Града на Императорите докато си намериш противник имам следното предложение/идея (не знам дали е осъществимо):
Да се направи графа турнири,в която всеки да може да се записва,като плаща някаква входна такса след което да влиза в списък по категории в диапазон от 5 нива.Например 4-10,10-15,15-20 и т.н.
Записването за турнирите да става да речем в 10 дневен срок и да има посочена дата и точен час на събитието,за да могат всички участници да се замъкнат до Града,а тези които не са присъствали им се отсъжда служебна загуба.Та имам питане - възможно ли е да се направи,така че системата автоматично и произволно да генерира противниците за даден кръг,след което на следващия ден/час или както решите да се бият победителите от предния кръг и така докат се излъчи 1 абсолютен победител,който да обере събраната входна такса (и известен брой диаманти примерно).
Също така имам още едно предложение на точно на тази тема,но на тема свързана с Арената:
Взависимост от славата,която е спечелил даден играч той да печели някаква титла.Например играч направил 3000 слава да става Гладиатор,а такъв с 4000 - Шампион и т.н.