Ми той моя герой не е за подръжание Питай някой който е минал по този път и разбира повечко , това ми е първия герой и не се получи особено сполучнлив
Здр Колега по оръжие. Предполагам си събрал доста мнения как да го развиеш героя вече, но все пак да си кажа и аз. Все пак пазителите трябва да се подкрепяме и без това сме малцинство.
Първо за атрибутните точки и оръжието в кат2 Аз лично ти предлагам да вдигаш повечко точност и сила и да си вземеш едно пехотно чукче и с него да изкараш кат2. Да вярно няма да си никакъв пазител с тоя чук за 2 ръце, но пък за сметка на това мн по бързо и лесно ще стане стигането на 20 ниво. А сега за жизнеността аз лично предпочитам да си я набавам от бижута, след промените жизнеността която дават бижутата е едни приемливо големи цифри които лесно ще компенсират точките които си разпределил на точност, а ако си намериш бижута със сила и жизненост можеш почти всичките си атрибутни точки да сложиш на точност. И вече като станеш кат 3 там се екипирваш с един епичен гладиус (което си е предизвикателство да намериш такъв) и един хубав ахатов тежък щит и почваш да биеш всичко което е група 2-3-4, групи 5-6 те затрудняват доста