Правя тази тема от интерес към занятчийте в играта
Моля всеки който желае да сподели мнение и опит или просто да се похвали или оплаче може да го направи тук.
Също моля да споделите кой в коя категория и с каква професия е работил.
Ето и моето виждане за играта
Най добрия ми занаятчия Sonic_82 за един чук в кат 6 изкара много епични предмети
2 зелени епика и 2 легендарни и още няколко редки като цяло съм доволен от резултата
Оръжейника в кат 5 няколко много добри изработки
В кат 6 пълно разочарование. Много ками но с бонуси като крит и блок и епик не успя да ги съчетае.
Най голямото ми учудване е че час два преди края на уикенда започна да кове епични арбалети като луд
епик след епик, нацели и няколко добри изработки. Може би малка компенсация като цяло ненужните бонуси
и така безполезния съкрушителен удар на ками, мечове и т.н.
1 зелен епик и 2 редки ,като цяло от към комплекти слабо
Бижутера ми в кат 5 и щаб на макс......
изкара доста епици дори накрая 3 епични поред но само 1 зелен пръстен и то епичен слаб
Като цяло доста разочароващо . Епици но с разпилени бонуси, слаби и с много нужни и не чак толкова нужни бонуси
Може би това ми е най голямото разочарование в играта в личен план
Казвам го защото мой приятел в играта изкара прекрасни пръстени и амулети в кат 6 с рестнат герой щаб на макс
имаше и други разбирасе
И накрая както обичам да казвам средна работа но които пил пил, които ял ял, които веселил веселил
А ние остава да събираме диаманти от приключения, изработки или ресурси докато не дойде следващия уикенд