Темата е доста стара, но при мен съществува все още следния проблем:
Задачи Стъпка 9/11
Приключение 9Да екипираме убийците
- Радвам се да Ви видя жив, приятелю. А и успяхте да скриете истинската си самоличност. Няма да Ви питам как. Дайте да видим какво ми носите.
Минават два часа, докато Вилхелм успява да се ориентира в купищата откраднати документи.
- Значи, се оказах прав. Архиепископът на Белия Клир е самият Тъмен Господар. Получил е голямата си сила чрез животински и човешки жертвоприношения и по този начин е успял хем да оплете вълците в паяжината си, хем да отрови умовете на свещениците. Изглежда, че самият мрак блика от това... създание. Дори не смея вече да го наричам човек. Трябва да го спрем, приятелю! Докато бяхте на мисията си, аз успях да се свържа с мои познати. Излгежда, че все още има хора, които искат да се борят със силите на злото. Някои от тях дори пожелаха да предложат услугите си и да убият Архиепископа. Ние ще им осигурим част от екипировката за предстоящата им мисия. Ето какво трябва да направим...
Задача: Изработи 5 Железен амулет на възстановяването .Награда:
Злато : 2000 - 4000
Развитие на задачата 0 от 5 Железен амулет на възстановяването в началото си мислех, че съм изучила рецептата това определено беше отдавна, в един момент обаче се оказа, че не съм я изучила. Реших, че е мои пропуск и съм се заблудила, и тъпо, и упорито търсих тая рецепта и в магазините и в аукциона.
Резултат никакъв до днес когато се разрових във форума и прочетох няколко коментари във връзка с тия рецепти.
Въпрос: Какво се случва сега в тая ситуация зарязвам това приключение в тая опасна зона и пия една студена вода или все пак има шанс да хвана последния влак и някой админ да ми разкара това приключение с тия условия.