Позволявам си да ти отговоря аз на въпроса ти /професионално/:)
Понеже съм с образованието и съм и случаино WEB Designer /master/ в меддина фирма
1-во Проблем имаш с този твой герой след като влезнеш, а не със стартовата начална страница. Въпрос дали IP e проблем???
Отговор: IP-to ти не е проблем, доколкото виждам се използват Javascripts за проверка на IP и от там региона , ако се ресолвне и разпознае IP принадлежността автоматично този JS превключва съответния език за съответния разпознат регион. /в случая разпознава че си в българия и ти пуска начална логин страница на БГ/ - следователно проблем с IP нямаш!
2-ро От описания проблем, че само когато влезнеш след логин формата на конкретния герой вече вътре интерфейса ти е на Английски, и ако ползваш друг герой /account/ проблем няма изписва ти на БГ интерфейса.. Въпроса ти защо само на този геройставало така и грешката не била в твоя телевиз ами в системата ?
Отговор:
До колкото виждам системата използва отново JS , както и база данни и записва променливи, които се използват завбъдеще при влизане на героя, една от тези променливи е използван език при регистрация /поне предполагам, че така програмно е направено от колегите програмисти в играта при изработката на интерфейса/.
Тоест за мен когато си регистрирал "проблемият" герой ти си бил на Английска версия на интерфеиса и така си го създал.
от тук натам системата вече е запомнила образно казано че този герой полза Английска версия на интерфейса и след логин формата, /без значение дали на БГ се зарежда самата логин форма за вход/ автоматично превключва на този език на интерфейс с който е регистриран съответният account /герой/. Затова и след влизане си на английски братле
НЯма друг отговор или грешки в телевизора... ни в твоя ни в системата... поне според мен просто си регистрирал в началото този си герой птрез английски интерфейс.
п.с. има и други причини но малко вероятни да е от "бисквитките на броузера"... да не кажа нулеви
Надявам се да съм ти помогнал и да съм те осветлил...
просто си припомни как си регистрирал този герои.
ако не е така както казвам помоли някой програмист да ти пипне в героя и даоправи интерфейса ти по подразбиране, който е записан в базата данни за героя ти и готово.
Поздрави Слави.