и аз мисля, че неможе да се говори за "късмет"
Все пак не сме неграмотни и прекрасно знаем, че този "късмет" е една написана програма от хора /ако има нещо като късмет то би било изпозлването на случайно генерирани числа но му се задава начално число и крайно число и се ползва функция на програмният език който се използва но да не влзиам в подробности/.
след като е решил екипа да има % преди случайното генериране на тези числа /дето им казвате хвърлени зарчета за да могат да ви разберат/
нека сработи коректно и тази функция по подобаващ начин, иначе е безсмислен всеки инструмент ако се говори за каръщина.
Има начини преди генерирането на числата да се въведе коректно тази повдигаща нач. "функция" която ще се съобрази с базовите проценти.
Дори и да е заложена такава в момента не работи коректно...
като пример ще дам доказателство на един играч който имаше над 100 % за рядък /другите проценти не ги помня/ и пак изкарваше обикновен предмет.. което е абсурдно дори за теорията на вероятностите.
Сигурен съм, че екипа от програмисти.. прекрасно ме разбират... говорим за формули и IF- DO - CASE , ELSE и т.н
Не се заяждам.. знам какво е да си програмист самият аз съм такъв и нема угодия..
но поне тези които плащат за чукове да знаят за какво плащат и да се радват на играта.. а не да отидеш на море да си платиш за Чадър да седнеш и да те изгори слънцето щото видиш ли си карък и баш тогава го духнал вятъра /образно се изразявам/
)
надявам се отговорно да се прочете поста ми.. а не да се приеме за заяждане и съм го обоснавал.