Извинявай за офтопика, като пръв "отговор"
Но идеята на играта нали е да ти е гадно и в 4-та не само че няма да можеш да се поправяш, но няма да можеш и да се изхранваш или забрави
Поне при мен е така във втора, така беше и в първа, така ще е и в трета, сигурен съм
Иначе тук за алфата ли се говори или за бетата? Търся рецепти за оръжейник 3-та категория и на тези от магазините съм навит, а също така и желязна руда, тис, твърд камък за точене и т.н. каквото има още в трета категория като ресурси - говоря за бета
Иначе наистина е много гадно така, но от друга страна нали в началото се качваше много по лесно и тези 10-тина души които се обглагодетелстваха максимално от това никога няма да бъдат стигнати, колкото и да се бавят с новите зони, дори аз бих ти предложил да си добиваш само ресурси, така най изгодно ще си използваш точките за действие. И не мисля че интереса към ресурси трета категория ще се изгуби преди да е завършена 4-та
После именно тези ресурси ще ти дадат много голямо предимство в 4-та, именно за поправка храна и разбира се диаманти! Докато другите още едвам кретат в 3-та, използвай монопола който налагате...