УВАЖАЕМИ `АДМИНИ`,
УВАЖАЕМИ МОДЕРАТОРИ НА ФОРУМА,
СКЪПИ ФЕНОВЕ НА ИГРАТА,
ПРИЯТЕЛИ,Преди да започна същинския текст - искам да се извиня за използвания в публикацията `КАПС` (главни букви)... Много моля - от АДМИНИТЕ И МОДЕРАТОРИТЕ - ДА НЕ МИ СЕ СЪРДЯТ ЗА ТОВА! Просто се налага да наблегна на някои думи... Простете ми... Важна е ИДЕЯТА!!!
Не знам къде е точното място на подобна публикация - пиша я във `Въпроси` - защото това е мястото което се посещава НАЙ-ЧЕСТО според мен от играчите... Ако споделяте това че този факт е верен - МОЛЯ ВИ - НЕ ПРЕМЕСТВАЙТЕ ПУБЛИКАЦИЯТА...!Започвам тази публикация с идея - да се опитам да привлека
НА ПОМОЩ всеки един, който е
ФЕН на тази игра,
всеки който иска
ДА ДОПРИНЕСЕ ЗА РАЗВИТИЕТО Й,
всеки който иска
ДА ПОМОГНЕ НА ТОКУ-ЩО ЗАПОЧВАЩИТЕ Я,
Всеки един който му допада
`статистиката` и `енциклопедичността`...
всеки един който е
ОТЗИВЧИВ И СЪПРИЧАСТЕН НА ЕДНО ДОБРО (поне според мен!) ДЕЛО!
Каква е идеята?
Идеята е следната:
"ДА БЪДЕ СЪБРАНА ПЪЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА:
ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРОТИВНИЦИ
ОТ ВСИЧКИ ЛЕВЪЛИ
ПО ВСИЧКИ БОЙНИ ЗОНИ
НА ВСИЧКИ ЗЕМИ"!ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА ПОМОГНЕ ЗА СЪСТАВЯНЕТО НА ПЪЛЕН СПИСЪК КОЙТО ВПОСЛЕДСТВИЕ ВСИЧКИ ДА МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ - ИГРАЕЙКИ -
КОГАТО СЕ СБИЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ С ДАДЕН ПРОТИВНИК - СЛЕД КАТО `ИЗЛЕЗЕ` т.нар.
`Доклада с картинките` - ДА КОПИРА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ПРОТИВНИКА КОЙТО Е ПОБЕДИЛ - И НЯКЪДЕ ДА СИ ГО СЪХРАНИ...ТАКА, МАЛКО ПО МАЛКО -
КОГАТО Е СЪБРАЛ (както в тази публикация аз съм събрал `Вълци` от 1-ви до 19-ти левъл, защото съм 16-ти левъл и не мога да ходя по земи трета категория където са вълците от 20-ти левъл нагоре...)
ПЪЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАДЕН ВИД (
от 1-ви до 19-ти левъл поне!) - ДА НАПИШЕ ПУБЛИКАЦИЯ КАТО ТАЗИ!!!
ОЗАГЛАВЕТЕ ПУБЛИКАЦИЯТА СЪС СЪЩОТО ИМЕ - КАКВОТО Е ИМЕТО НА ПРОТИВНИКА, ЗА КОЙТО Е СЪБРАНА ИНФОРМАЦИЯТА!МНОГО ВИ МОЛЯ - СПАЗВАЙТЕ ФОРМАТА КОЙТО ИМА ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ!!!Възможно е информацията например да се събира от толкова брой хора - какъвто е броят на активните земи...Тоест - от един човек в `Равнината на надеждата`, един в `Именията на Фаролин`, един във `Владението Сонория`, един в `Земята на Харода`, един във `Ветровитите краища` и т.н.
Друга възможност е - да се събира от толкова хора - колкото е броят на възможните противници които може всеки един да срещне някъде по картата - мисля че към момента са 14...
И без това всички все ходят някъде и се бият с някакви противници ...
Какво толкова пречи - да Копват, да Пействат някъде в едно текстово файлче (`НОТПАД` има на всеки комп...!) ... Според мен - НИЩО! ...
Ако искате - пишете, предлагайте, споделяйте - НО НЕКА ДА НЕ Е КЪМ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ - за да не я претрупваме с информация...
Нека тази публикация остане само с
ОТПРАВЕНИЯ КЪМ ВСИЧКИ АПЕЛ
и
РЕАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ``ВЪЛЦИ``...=========================
... Подлежи и на обновяване ...
=========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 1 Здраве преди битката = 20 Поражения = 0.8 - 2Дух преди битката = 10
Обсег = 0
Общо Броня = 10
Шанс за критичен удар = 0%
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 2 Здраве преди битката = 30 Поражения = 0.9 - 2.2Дух преди битката = 15
Обсег = 0
Общо Броня = 11
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 3Здраве преди битката = 40Поражения = 1 - 2.4 Дух преди битката = 20
Обсег = 0
Общо Броня = 12
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 4Здраве преди битката = 50 Поражения = 1.1 - 2.7 Дух преди битката = 25
Обсег = 0
Общо Броня = 13
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 5 Здраве преди битката = 60 Поражения = 1.2 - 3Дух преди битката = 30
Обсег = 0
Общо Броня = 15
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 6Здраве преди битката = 70 Поражения = 1.3 - 3.3 Дух преди битката = 35
Обсег = 0
Общо Броня = 16
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 7 Здраве преди битката = 80 Поражения = 1.4 - 3.6Дух преди битката = 40
Обсег = 0
Общо Броня = 18
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 8 Здраве преди битката = 90 Поражения = 1.6 - 4 Дух преди битката = 45
Обсег = 0
Общо Броня = 19
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 9 Здраве преди битката = 100 Поражения = 1.8 - 4.4 Дух преди битката = 50
Обсег = 0
Общо Броня = 21
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 10 Здраве преди битката = 130 Поражения = 2.5 - 9.2 Дух преди битката = 55
Обсег = 0
Общо Броня = 60
Шанс за критичен удар = 2%
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 11Здраве преди битката = 140 Поражения = 2.7 - 10.2Дух преди битката = 60
Обсег = 0
Общо Броня = 66
Шанс за блок = 0%
=======================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 12 Здраве преди битката = 150 Поражения = 3 - 11.2Дух преди битката = 65
Обсег = 0
Общо Броня = 72
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 13Здраве преди битката = 160 Поражения = 3.3 - 12.4 Дух преди битката = 70
Обсег = 0
Общо Броня = 80
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 14Здраве преди битката = 170 Поражения = 3.6 - 13.6 Дух преди битката = 75
Обсег = 0
Общо Броня = 88
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК -
Ниво 14 Внимание!
!!! `ЛИДЕР` !!!Здраве преди битката = 340 Поражения = 7.3 - 27.3 Дух преди битката = 150
Обсег = 0
Общо Броня = 176
Шанс за критичен удар = 5%
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 15Здраве преди битката = 180 Поражения = 4 - 15 Дух преди битката = 80
Обсег = 0
Общо Броня = 96
Шанс за критичен удар = 3%
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 16Здраве преди битката = 190 Поражения = 4.4 - 16.6 Дух преди битката = 85
Обсег =0
Общо Броня = 106
Шанс за блок = 0%
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 17Здраве преди битката = 200Поражения = 9 - 18,3Дух преди битката = 90
Обсег = 0
Общо Броня = 116
Шанс за блок = 0
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 18Здраве преди битката = 210Поражения = 5,4 - 20,2Дух преди битката = 95
Обсег = 0
Общо Броня = 125
Шанс за блок = 0
========================
МАЛЪК СИВ ВЪЛК - Ниво 19Здраве преди битката = 220Поражения = 5,9 - 22,2Дух преди битката = 100
Обсег = 0
Общо Броня = 142
Шанс за блок = 0
========================
уж я прегледах внимателно за грешки...ама...
може пък и да откриете нещо...
С УВАЖЕНИЕ:
Лидер на `Лъвско сърце` - Пиетро БГ...