Как се разбирате във гилдията, имате ли данъци или платена размяна в хранилището. Как са уредени нещата във водещите гилдий ?
е ами аз направих, ама никой не иска да дарява злато, като ги изгоних и си направиха свой клан, какво да направя ?
Гледам другите гилдии събрани от непознати реват че ги крадяли и т.н. Ти имаше уникален късмет да не попаднеш на нито един некоректен член, въпреки че се събрахме от кол и от въже. Но не успя да оцениш късмета си, колко жалко...
Изгони 3-ма които играеха по малко и даряваха по малко. Никой не беше съгласен с тази глупост, наречена от теб "седмичен данък", но все пак всички вкарваха колкото могат. Нормално по-развитите като мен вкарваха повече, другите колкото могат, но аз не видях нито един, който да не е вкарал нищо. А ти изгони 3-ма сега и още един преди време, дори този първия който изгони пък съвсем нямаше причина, явно и той е играел по-малко, но тогава дори нямаше данък... Него защо изгони? Ти да не би да играеш много? Аз като играя най-много и какво?
А колкото до платента рамяна. Не съм чул за никой в гилдията да е задал въпрос от сорта на "какво даваш", особено пък за неща свързани с професията му. Един ми казва че за 2 парчета необработен ясен те е чакал 3 дни, при условие че си дърводелец и ти е казал че е за куест. Други двама ми казват че като са ти поискали нещо свързано с професията ти, си ги попитал, какво дават в замяна... Това не може да бъде отговор към някой от твоята гилдия. Това не е Лидер... Дори и лично на мен един път ми беш отговорил така, но си затворих очите тогава, обаче сега мина всякакви граници... А съм сигурен че и другите, също като мен, са ти помагали кой с каквото може, но и да не са, значи проблема е в теб! Аз лично се разбирах с всички и не смятам че има дори един който заслужава да бъде изгонен! И понеже каза че предпочиташ да си играеш сам, сега ще видиш как наистина ще останеш сам...